|
|
|
|
LEADER |
01275ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp16264 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Válková, Adriana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu
|
246 |
|
|
|a Range of cow, goat and sheep milk products in the czech market
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 93 s., 1 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Kravské
|
653 |
|
|
|a kozí
|
653 |
|
|
|a ovčí mléko
|
653 |
|
|
|a sýry
|
653 |
|
|
|a jogurty
|
653 |
|
|
|a Cow
|
653 |
|
|
|a goat and sheep milk
|
653 |
|
|
|a cheese
|
653 |
|
|
|a yoghurts
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šípalová, Markéta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12049
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|