Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Válková, Adriana (Dissertant)
Other Authors: Šípalová, Markéta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Cow
Physical Description: 93 s., 1 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01275ntm a22003497u 4500
001 zp16264
041 |a cze 
100 1 |a Válková, Adriana  |4 dis 
245 1 0 |a Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu 
246 |a Range of cow, goat and sheep milk products in the czech market 
260 |c 2010 
300 |a 93 s., 1 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Kravské 
653 |a kozí 
653 |a ovčí mléko 
653 |a sýry 
653 |a jogurty 
653 |a Cow 
653 |a goat and sheep milk 
653 |a cheese 
653 |a yoghurts 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šípalová, Markéta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12049  |y Plný text v Digitální knihovně UTB