|
|
|
|
LEADER |
01326ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp16263 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Valachová, Vladimíra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Průzkum stravovacích návyků žáků základních škol v regionu Kroměřížsko
|
246 |
|
|
|a A survey of dietary habits of primary school pupils in the region Kroměřížsko
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 47 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Výživová doporučení
|
653 |
|
|
|a spotřební koš
|
653 |
|
|
|a stravovací návyky
|
653 |
|
|
|a školní stravování
|
653 |
|
|
|a Dietary guidelines
|
653 |
|
|
|a consumer basket
|
653 |
|
|
|a eating habits
|
653 |
|
|
|a school meals
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Novotný, Radomil
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11401
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|