Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švecová, Zlata (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01218ntm a22003377u 4500
001 zp16262
041 |a cze 
100 1 |a Švecová, Zlata  |4 dis 
245 1 0 |a Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii 
246 |a Buckwheat as bioprodukt, and its use in gastronomy. 
260 |c 2011 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: pohanka 
653 |a pseudocereálie 
653 |a rutin 
653 |a výživa 
653 |a Keywords: buckwheat 
653 |a pseudocereal 
653 |a routines 
653 |a nutrition 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15619  |y Plný text v Digitální knihovně UTB