Charakteristika suroviny pro výrobu uzených rybích výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Němcová, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Nápravníková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01329ntm a22003617u 4500
001 zp16255
041 |a cze 
100 1 |a Němcová, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika suroviny pro výrobu uzených rybích výrobků 
246 |a The Characterisation of Raw Materials for the Production of Smoked Fish Products 
260 |c 2011 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ryba 
653 |a uzené rybí výrobky 
653 |a uzení 
653 |a zpracování 
653 |a technologické postupy 
653 |a fish 
653 |a smoked fish products 
653 |a smoking 
653 |a processing 
653 |a technological procedures 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Nápravníková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18198  |y Plný text v Digitální knihovně UTB