|
|
|
|
LEADER |
01298ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp16218 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hrazdilová, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany
|
246 |
|
|
|a Project of Marketing and Human Resources Benchmarking in "Pod Kaštany" Restaurant
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 81 s., 10 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Podniková ekonomika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Enterprise Economics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a benchmarking
|
653 |
|
|
|a restaurace
|
653 |
|
|
|a služby
|
653 |
|
|
|a výkonnost
|
653 |
|
|
|a benchmarking
|
653 |
|
|
|a restaurants
|
653 |
|
|
|a services
|
653 |
|
|
|a productivity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Závodná, Lucie Sára
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12219
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|