Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrazdilová, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Závodná, Lucie Sára (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 81 s., 10 s. příloh

Cover

LEADER 01298ntm a22003377u 4500
001 zp16218
041 |a cze 
100 1 |a Hrazdilová, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany 
246 |a Project of Marketing and Human Resources Benchmarking in "Pod Kaštany" Restaurant 
260 |c 2010 
300 |a 81 s., 10 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Podniková ekonomika 
500 |a Studijní obor: Enterprise Economics 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a benchmarking 
653 |a restaurace 
653 |a služby 
653 |a výkonnost 
653 |a benchmarking 
653 |a restaurants 
653 |a services 
653 |a productivity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Závodná, Lucie Sára  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12219  |y Plný text v Digitální knihovně UTB