|
|
|
|
LEADER |
01301ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp15819 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lichnovský, Miroslav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mlýnské zpracování kukuřice
|
246 |
|
|
|a Maize milling processing
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 40 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Kukuřice
|
653 |
|
|
|a mlecí proces
|
653 |
|
|
|a odklíčkování
|
653 |
|
|
|a třídění
|
653 |
|
|
|a kukuřičná krupice
|
653 |
|
|
|a extruze
|
653 |
|
|
|a Maize
|
653 |
|
|
|a Corn
|
653 |
|
|
|a milling process
|
653 |
|
|
|a degremination
|
653 |
|
|
|a sorting
|
653 |
|
|
|a maize grits
|
653 |
|
|
|a extrusion
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13215
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|