Mlýnské zpracování kukuřice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Lichnovský, Miroslav (Dissertant)
Other Authors Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description40 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp15819
041 |a cze 
100 1 |a Lichnovský, Miroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Mlýnské zpracování kukuřice 
246 |a Maize milling processing 
260 |c 2010 
300 |a 40 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Kukuřice 
653 |a mlecí proces 
653 |a odklíčkování 
653 |a třídění 
653 |a kukuřičná krupice 
653 |a extruze 
653 |a Maize 
653 |a Corn 
653 |a milling process 
653 |a degremination 
653 |a sorting 
653 |a maize grits 
653 |a extrusion 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13215  |y Plný text v Digitální knihovně UTB