Vliv kvality surovin a podmínek pražení na vlastnosti kávy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lichnovská, Vladislava (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01475ntm a22004577u 4500
001 zp15818
041 |a cze 
100 1 |a Lichnovská, Vladislava  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kvality surovin a podmínek pražení na vlastnosti kávy 
246 |a Infulence of raw material quality and roast conditions to the coffe characteristics. 
260 |c 2010 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Káva 
653 |a Coffea L 
653 |a kávovník 
653 |a bobule 
653 |a dužina 
653 |a fermentace 
653 |a pergamen 
653 |a kofein 
653 |a pražení 
653 |a Coffee 
653 |a Coffea L 
653 |a coffee 
653 |a berries 
653 |a pulp 
653 |a fermentation 
653 |a parchment 
653 |a caffeine 
653 |a roasting 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14390  |y Plný text v Digitální knihovně UTB