|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp15818 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Lichnovská, Vladislava
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv kvality surovin a podmínek pražení na vlastnosti kávy
|
| 246 |
|
|
|a Infulence of raw material quality and roast conditions to the coffe characteristics.
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 48 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Káva
|
| 653 |
|
|
|a Coffea L
|
| 653 |
|
|
|a kávovník
|
| 653 |
|
|
|a bobule
|
| 653 |
|
|
|a dužina
|
| 653 |
|
|
|a fermentace
|
| 653 |
|
|
|a pergamen
|
| 653 |
|
|
|a kofein
|
| 653 |
|
|
|a pražení
|
| 653 |
|
|
|a Coffee
|
| 653 |
|
|
|a Coffea L
|
| 653 |
|
|
|a coffee
|
| 653 |
|
|
|a berries
|
| 653 |
|
|
|a pulp
|
| 653 |
|
|
|a fermentation
|
| 653 |
|
|
|a parchment
|
| 653 |
|
|
|a caffeine
|
| 653 |
|
|
|a roasting
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14390
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|