|
|
|
|
LEADER |
01362ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp15816 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hudečková, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období
|
246 |
|
|
|a Potential risks of preparation and distribution of meals in the summer period
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 44 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: hygiena
|
653 |
|
|
|a úpravy pokrmů
|
653 |
|
|
|a alimentární nákazy
|
653 |
|
|
|a distribuce pokrmů
|
653 |
|
|
|a prevence
|
653 |
|
|
|a Keywords: hygiene
|
653 |
|
|
|a dishes presentation
|
653 |
|
|
|a foodborne disease
|
653 |
|
|
|a food distribution
|
653 |
|
|
|a prevention
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Novotný, Radomil
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13424
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|