Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudečková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Novotný, Radomil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01362ntm a22003617u 4500
001 zp15816
041 |a cze 
100 1 |a Hudečková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období 
246 |a Potential risks of preparation and distribution of meals in the summer period 
260 |c 2010 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: hygiena 
653 |a úpravy pokrmů 
653 |a alimentární nákazy 
653 |a distribuce pokrmů 
653 |a prevence 
653 |a Keywords: hygiene 
653 |a dishes presentation 
653 |a foodborne disease 
653 |a food distribution 
653 |a prevention 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Novotný, Radomil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13424  |y Plný text v Digitální knihovně UTB