Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartoš, Zdeněk (Dissertant)
Other Authors: Novotný, Radomil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 50 s., 4 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01633ntm a22004577u 4500
001 zp15813
041 |a cze 
100 1 |a Bartoš, Zdeněk  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici 
246 |a Analysis of the level of nutrition of prisoners in prison 
260 |c 2010 
300 |a 50 s., 4 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: příjem a skladování potravin 
653 |a hygiena 
653 |a kuchyně 
653 |a výdej stravy 
653 |a výživa vězňů 
653 |a doporučené denní dávky 
653 |a finanční limity 
653 |a nutriční faktory 
653 |a jídelní lístek 
653 |a Keywords: food receipt and stocking 
653 |a hygiene 
653 |a kitchen 
653 |a food release 
653 |a prison nutrition 
653 |a recommended daily ration 
653 |a financial limits 
653 |a nutritional factors 
653 |a menu 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Novotný, Radomil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11202  |y Plný text v Digitální knihovně UTB