|
|
|
|
LEADER |
01633ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp15813 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bartoš, Zdeněk
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici
|
246 |
|
|
|a Analysis of the level of nutrition of prisoners in prison
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 50 s., 4 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: příjem a skladování potravin
|
653 |
|
|
|a hygiena
|
653 |
|
|
|a kuchyně
|
653 |
|
|
|a výdej stravy
|
653 |
|
|
|a výživa vězňů
|
653 |
|
|
|a doporučené denní dávky
|
653 |
|
|
|a finanční limity
|
653 |
|
|
|a nutriční faktory
|
653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
653 |
|
|
|a Keywords: food receipt and stocking
|
653 |
|
|
|a hygiene
|
653 |
|
|
|a kitchen
|
653 |
|
|
|a food release
|
653 |
|
|
|a prison nutrition
|
653 |
|
|
|a recommended daily ration
|
653 |
|
|
|a financial limits
|
653 |
|
|
|a nutritional factors
|
653 |
|
|
|a menu
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Novotný, Radomil
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11202
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|