LEADER 01637ntm a22003977u 4500
001 zp1564
041 |a cze 
100 1 |a Petrů, Helena  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza problémů školního stravování 
246 |a School catering's problems analysis 
260 |c 2005 
300 |a 93 s., 6 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a školní stravování 
653 |a zařízení školního stravování 
653 |a školní jídelna 
653 |a materiální podmínky školního stravování 
653 |a finanční podmínky školního stravování 
653 |a hygienické podmínky školního stravování 
653 |a personální podmínky školního stravování 
653 |a school catering 
653 |a school canteen 
653 |a material conditions in school catering 
653 |a financial conditions in school catering 
653 |a hygienic conditions in school catering 
653 |a personnel conditions in school catering 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Liška, Jaroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/36293  |y Plný text v Digitální knihovně UTB