Potravinářské emulgátory

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrlinová, Žaneta (Dissertant)
Other Authors: Krejčí, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01307ntm a22003857u 4500
001 zp15593
041 |a cze 
100 1 |a Mrlinová, Žaneta  |4 dis 
245 1 0 |a Potravinářské emulgátory 
246 |a Emulsifiers in food technology 
260 |c 2010 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Emulze 
653 |a emulgátor 
653 |a lecitin 
653 |a mono- a diacylglyceroly 
653 |a polyglycerolové estery 
653 |a sacharózové estery 
653 |a Emulsions 
653 |a emulsifiers 
653 |a lecitin 
653 |a mono- and diglycerides 
653 |a polyglycerols esters 
653 |a sucrose esters 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Krejčí, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11986  |y Plný text v Digitální knihovně UTB