Čekanka jako léčivá bylina i potravina

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Bernardová, Martina (Dissertant)
Other Authors Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description47 s. (77 594 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp15455
041 |a cze 
100 1 |a Bernardová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Čekanka jako léčivá bylina i potravina 
246 |a Chicory as a Medicinal Plant and as a Foodstuff 
260 |c 2011 
300 |a 47 s. (77 594 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čekanka 
653 |a složení 
653 |a inulin 
653 |a využití 
653 |a zdravotní účinky 
653 |a chicory 
653 |a composition 
653 |a inulin 
653 |a utilization 
653 |a health benefits 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17039  |y Plný text v Digitální knihovně UTB