Vlastnosti a využití chmele a chmelového extraktu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kutňák, Michal (Dissertant)
Other Authors Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description61 s. (73 048 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp15443
041 |a cze 
100 1 |a Kutňák, Michal  |4 dis 
245 1 0 |a Vlastnosti a využití chmele a chmelového extraktu 
246 |a Characterization and use of hop and hop extract 
260 |c 2011 
300 |a 61 s. (73 048 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a chmel 
653 |a pivo 
653 |a antioxidační vlastnosti 
653 |a fytoestrogen 
653 |a farmacie 
653 |a hop 
653 |a beer 
653 |a antioxidant properties 
653 |a fytopharmaceuticals 
653 |a pharmacy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18213  |y Plný text v Digitální knihovně UTB