|
|
|
|
LEADER |
01493ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp15438 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jelínek, Jan
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
|
246 |
|
|
|a Chemical and nutritional value of meat of slaughter animal and meat changes during maturation and storage.
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 61 s., 2 s. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a posmrtné změny
|
653 |
|
|
|a údržnost
|
653 |
|
|
|a zrání
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a jatečný provoz
|
653 |
|
|
|a legislativa
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a postmortem changes
|
653 |
|
|
|a durability
|
653 |
|
|
|a ripening
|
653 |
|
|
|a storage
|
653 |
|
|
|a slaughter operation
|
653 |
|
|
|a legislation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12008
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|