Čaj, jeho vlastnosti a využití

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dřímalová, Pavla (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
tea
Physical Description: 70 s.

Cover

LEADER 01241ntm a22003857u 4500
001 zp15417
041 |a cze 
100 1 |a Dřímalová, Pavla  |4 dis 
245 1 0 |a Čaj, jeho vlastnosti a využití 
246 |a Tea- Its characteristics and uses 
260 |c 2010 
300 |a 70 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čaj 
653 |a zpracování 
653 |a listy 
653 |a kultura 
653 |a Čína 
653 |a fermentace 
653 |a tea 
653 |a processing 
653 |a sheets 
653 |a culture 
653 |a China 
653 |a fermentation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11062  |y Plný text v Digitální knihovně UTB