|
|
|
|
LEADER |
01241ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp15417 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dřímalová, Pavla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Čaj, jeho vlastnosti a využití
|
246 |
|
|
|a Tea- Its characteristics and uses
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 70 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čaj
|
653 |
|
|
|a zpracování
|
653 |
|
|
|a listy
|
653 |
|
|
|a kultura
|
653 |
|
|
|a Čína
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a tea
|
653 |
|
|
|a processing
|
653 |
|
|
|a sheets
|
653 |
|
|
|a culture
|
653 |
|
|
|a China
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11062
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|