|
|
|
|
LEADER |
01457ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp15393 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dobešová, Kornelie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologicky významné chemické látky chmele
|
246 |
|
|
|a Technologically significant chemical compounds of hops
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 53 s., 4 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a chmel otáčivý
|
653 |
|
|
|a polyfenolové látky
|
653 |
|
|
|a aromatické látky
|
653 |
|
|
|a alfa
|
653 |
|
|
|a beta-hořké kyseliny
|
653 |
|
|
|a pivovarské suro-viny
|
653 |
|
|
|a výroba piva
|
653 |
|
|
|a hops rotary
|
653 |
|
|
|a polyphenolic substances
|
653 |
|
|
|a flavoring
|
653 |
|
|
|a alfa
|
653 |
|
|
|a beta-bitter acids
|
653 |
|
|
|a the brewers' basic raw materials
|
653 |
|
|
|a production of beer
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11486
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|