Technologicky významné chemické látky chmele

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dobešová, Kornelie (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 53 s., 4 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01457ntm a22004097u 4500
001 zp15393
041 |a cze 
100 1 |a Dobešová, Kornelie  |4 dis 
245 1 0 |a Technologicky významné chemické látky chmele 
246 |a Technologically significant chemical compounds of hops 
260 |c 2010 
300 |a 53 s., 4 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a chmel otáčivý 
653 |a polyfenolové látky 
653 |a aromatické látky 
653 |a alfa 
653 |a beta-hořké kyseliny 
653 |a pivovarské suro-viny 
653 |a výroba piva 
653 |a hops rotary 
653 |a polyphenolic substances 
653 |a flavoring 
653 |a alfa 
653 |a beta-bitter acids 
653 |a the brewers' basic raw materials 
653 |a production of beer 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11486  |y Plný text v Digitální knihovně UTB