|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp15374 |
| 041 |
|
|
|a eng
|
| 100 |
1 |
|
|a Šumberová, Naděžda
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití projektového řízení při realizaci specifické event marketingové aktivity hotelu Sheraton Grand Hotel and Spa Edinburgh.
|
| 246 |
|
|
|a Project management application during festive season in Sheraton Grand Hotel and Spa Edinburgh.
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 95 s., 11 s. obr. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a marketing
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and Marketing
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu a marketingu
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Projektové řízení
|
| 653 |
|
|
|a organizování událostí
|
| 653 |
|
|
|a PEST analýza
|
| 653 |
|
|
|a Porterova analýza pěti konkurenčních sil
|
| 653 |
|
|
|a SWOT analýza
|
| 653 |
|
|
|a struktura rozpisu práce
|
| 653 |
|
|
|a Ganttův diagram
|
| 653 |
|
|
|a metoda kritické cesty
|
| 653 |
|
|
|a Project management
|
| 653 |
|
|
|a Event management
|
| 653 |
|
|
|a PEST analysis
|
| 653 |
|
|
|a Porter's five forces analysis
|
| 653 |
|
|
|a SWOT analysis
|
| 653 |
|
|
|a Work Breakdown Structure
|
| 653 |
|
|
|a Gantt chart
|
| 653 |
|
|
|a Critical Path Method
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Štefánek, Radoslav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14256
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|