|
|
|
|
LEADER |
01446ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp15316 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Magyarics, Jitka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční aspekty výživy těhotných a kojících žen
|
246 |
|
|
|a Nutritive aspects of pregnant and lactating mothers diet
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 70 s., 22 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fyziologie těhotných žen
|
653 |
|
|
|a výživa těhotných a kojících žen
|
653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnocení
|
653 |
|
|
|a dotazníkový průzkum
|
653 |
|
|
|a physiology of pregnancy
|
653 |
|
|
|a nutrition of pregnant and lactating women
|
653 |
|
|
|a menu
|
653 |
|
|
|a nutritional evaluation
|
653 |
|
|
|a questionnaire survey
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14262
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|