|
|
|
|
LEADER |
01360ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp15282 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Prokopová, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Obsah těžkých kovů v rybím mase.
|
246 |
|
|
|a Heavy metals content in fish meat.
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 73 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a těžké kovy
|
653 |
|
|
|a arsen
|
653 |
|
|
|a kadmium
|
653 |
|
|
|a olovo
|
653 |
|
|
|a chrom
|
653 |
|
|
|a rtuť
|
653 |
|
|
|a rybí maso
|
653 |
|
|
|a ICP-OES
|
653 |
|
|
|a Heavy metals
|
653 |
|
|
|a Arsenic
|
653 |
|
|
|a Cadmium
|
653 |
|
|
|a Lead
|
653 |
|
|
|a Chromium
|
653 |
|
|
|a Mercury
|
653 |
|
|
|a Fish
|
653 |
|
|
|a ICP-OES
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11407
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|