Obsah těžkých kovů v rybím mase.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Prokopová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 73 s.

Cover

LEADER 01360ntm a22004337u 4500
001 zp15282
041 |a cze 
100 1 |a Prokopová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah těžkých kovů v rybím mase. 
246 |a Heavy metals content in fish meat. 
260 |c 2010 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a těžké kovy 
653 |a arsen 
653 |a kadmium 
653 |a olovo 
653 |a chrom 
653 |a rtuť 
653 |a rybí maso 
653 |a ICP-OES 
653 |a Heavy metals 
653 |a Arsenic 
653 |a Cadmium 
653 |a Lead 
653 |a Chromium 
653 |a Mercury 
653 |a Fish 
653 |a ICP-OES 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11407  |y Plný text v Digitální knihovně UTB