Potraviny 21. storočia

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Melounová, Alexandra (Dissertant)
Other Authors: Černá, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Slovak
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01243ntm a22003857u 4500
001 zp15249
041 |a slo 
100 1 |a Melounová, Alexandra  |4 dis 
245 1 0 |a Potraviny 21. storočia 
246 |a Foodstuffs of 21.century 
260 |c 2010 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a potraviny 
653 |a nové produkty 
653 |a trendy 
653 |a BIO potraviny 
653 |a nové technológie 
653 |a zdravie 
653 |a foods 
653 |a new product 
653 |a trends 
653 |a BIO food 
653 |a new technology 
653 |a health 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černá, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13785  |y Plný text v Digitální knihovně UTB