|
|
|
|
LEADER |
01243ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp15249 |
041 |
|
|
|a slo
|
100 |
1 |
|
|a Melounová, Alexandra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Potraviny 21. storočia
|
246 |
|
|
|a Foodstuffs of 21.century
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 67 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a nové produkty
|
653 |
|
|
|a trendy
|
653 |
|
|
|a BIO potraviny
|
653 |
|
|
|a nové technológie
|
653 |
|
|
|a zdravie
|
653 |
|
|
|a foods
|
653 |
|
|
|a new product
|
653 |
|
|
|a trends
|
653 |
|
|
|a BIO food
|
653 |
|
|
|a new technology
|
653 |
|
|
|a health
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Černá, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13785
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|