|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp15249 |
| 041 |
|
|
|a slo
|
| 100 |
1 |
|
|a Melounová, Alexandra
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Potraviny 21. storočia
|
| 246 |
|
|
|a Foodstuffs of 21.century
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 67 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a potraviny
|
| 653 |
|
|
|a nové produkty
|
| 653 |
|
|
|a trendy
|
| 653 |
|
|
|a BIO potraviny
|
| 653 |
|
|
|a nové technológie
|
| 653 |
|
|
|a zdravie
|
| 653 |
|
|
|a foods
|
| 653 |
|
|
|a new product
|
| 653 |
|
|
|a trends
|
| 653 |
|
|
|a BIO food
|
| 653 |
|
|
|a new technology
|
| 653 |
|
|
|a health
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Černá, Monika
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13785
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|