|
|
|
|
LEADER |
01389ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp15218 |
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Salvetová, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení cholekalciferolu zavedením metody HPLC a stanovení obsahu tuku v zrnech.
|
246 |
|
|
|a Preparing of HPLC method for cholecalciferol determination and fat amount assesment in grains.
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 58 s., 8 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a tuk
|
653 |
|
|
|a cholecalciferol
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a lipids
|
653 |
|
|
|a cholecalciferol
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12805
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|