Stanovení cholekalciferolu zavedením metody HPLC a stanovení obsahu tuku v zrnech.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Salvetová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: English
Published: 2010
Subjects:
tuk
Physical Description: 58 s., 8 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01389ntm a22003617u 4500
001 zp15218
041 |a eng 
100 1 |a Salvetová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení cholekalciferolu zavedením metody HPLC a stanovení obsahu tuku v zrnech. 
246 |a Preparing of HPLC method for cholecalciferol determination and fat amount assesment in grains. 
260 |c 2010 
300 |a 58 s., 8 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obiloviny 
653 |a pšenice 
653 |a tuk 
653 |a cholecalciferol 
653 |a HPLC 
653 |a cereals 
653 |a wheat 
653 |a lipids 
653 |a cholecalciferol 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12805  |y Plný text v Digitální knihovně UTB