|
|
|
|
LEADER |
01190ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp15213 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zimková, Ludmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Faktory virulence bakterie Escherichia coli izolovaných z potravin
|
246 |
|
|
|a Virulence factors of Escherichia coli isolated from food
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 39 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a E. coli
|
653 |
|
|
|a virulence
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a onemocnění
|
653 |
|
|
|a E. coli
|
653 |
|
|
|a virulence
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a disease
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Holko, Ivan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16513
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|