Faktory virulence bakterie Escherichia coli izolovaných z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zimková, Ludmila (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 39 s.

Cover

LEADER 01190ntm a22003377u 4500
001 zp15213
041 |a cze 
100 1 |a Zimková, Ludmila  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory virulence bakterie Escherichia coli izolovaných z potravin 
246 |a Virulence factors of Escherichia coli isolated from food 
260 |c 2011 
300 |a 39 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a E. coli 
653 |a virulence 
653 |a potraviny 
653 |a onemocnění 
653 |a E. coli 
653 |a virulence 
653 |a food 
653 |a disease 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16513  |y Plný text v Digitální knihovně UTB