|
|
|
|
LEADER |
01194ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp15209 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vlachová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika vín podle oblastí
|
246 |
|
|
|a Characteristics of wines by region
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 44 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vinařská oblast
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a francouzské víno
|
653 |
|
|
|a historie vinařství
|
653 |
|
|
|a viticultural region
|
653 |
|
|
|a grapes
|
653 |
|
|
|a french wine
|
653 |
|
|
|a history of vineculture
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rieglová, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13357
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|