Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Procházková, Marie (Dissertant)
Other Authors: Rieglová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
soy
Physical Description: 48 s. (67 457 znaků)

Cover

LEADER 01141ntm a22003137u 4500
001 zp15208
041 |a cze 
100 1 |a Procházková, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě 
246 |a Milk and its Possible Replacement in the Diet 
260 |c 2011 
300 |a 48 s. (67 457 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a laktosová intolerance 
653 |a sója 
653 |a milk 
653 |a lactose intolerance 
653 |a soy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rieglová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16207  |y Plný text v Digitální knihovně UTB