|
|
|
|
LEADER |
01141ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp15208 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Procházková, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě
|
246 |
|
|
|a Milk and its Possible Replacement in the Diet
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 48 s. (67 457 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a laktosová intolerance
|
653 |
|
|
|a sója
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a lactose intolerance
|
653 |
|
|
|a soy
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rieglová, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16207
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|