|
|
|
|
LEADER |
01407ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp15126 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zehnalová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam a stanovení antioxidantů v čaji
|
246 |
|
|
|a Importance and determination of antioxidants in tea
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 97 s, 5 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Antioxidanty
|
653 |
|
|
|a černý čaj
|
653 |
|
|
|a bílý čaj
|
653 |
|
|
|a oolong
|
653 |
|
|
|a zelený čaj
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a Coulochem III
|
653 |
|
|
|a ECD
|
653 |
|
|
|a Antioxidants
|
653 |
|
|
|a black tea
|
653 |
|
|
|a white tea
|
653 |
|
|
|a green tea
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a Coulochem III
|
653 |
|
|
|a ECD
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12132
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|