Význam a stanovení antioxidantů v čaji

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zehnalová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
ECD
Physical Description: 97 s, 5 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01407ntm a22004217u 4500
001 zp15126
041 |a cze 
100 1 |a Zehnalová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Význam a stanovení antioxidantů v čaji 
246 |a Importance and determination of antioxidants in tea 
260 |c 2010 
300 |a 97 s, 5 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Antioxidanty 
653 |a černý čaj 
653 |a bílý čaj 
653 |a oolong 
653 |a zelený čaj 
653 |a HPLC 
653 |a Coulochem III 
653 |a ECD 
653 |a Antioxidants 
653 |a black tea 
653 |a white tea 
653 |a green tea 
653 |a HPLC 
653 |a Coulochem III 
653 |a ECD 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12132  |y Plný text v Digitální knihovně UTB