Obsah polyfenolických látek v závislosti na jednotlivých ročnících ve vybraných odrůdách vín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Heča, Radim (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 86 s., 2. příloh

Cover

LEADER 01607ntm a22004337u 4500
001 zp15123
041 |a cze 
100 1 |a Heča, Radim  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah polyfenolických látek v závislosti na jednotlivých ročnících ve vybraných odrůdách vín 
246 |a Content of polyphenolic substances in dependence on severally vintages in sampled species of wine 
260 |c 2010 
300 |a 86 s., 2. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a polyfenolické látky 
653 |a anthokyanidin 
653 |a třísloviny 
653 |a antioxidanty 
653 |a činidlo Folin-Ciocalteau 
653 |a tanin 
653 |a senzorická analýza 
653 |a wine 
653 |a polyphenolic substances 
653 |a anthocyanidins 
653 |a tanstuffs 
653 |a antioxidants 
653 |a surfactant Folin-Ciocalteau 
653 |a tannin 
653 |a senzoric analyse 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11673  |y Plný text v Digitální knihovně UTB