Návrh doporučených dávek potravin pro vybranou skupinu obyvatelstva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Macháčová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 75 s., 10 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01424ntm a22003617u 4500
001 zp15049
041 |a cze 
100 1 |a Macháčová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh doporučených dávek potravin pro vybranou skupinu obyvatelstva 
246 |a Proposal of recommended food rations for select group of population 
260 |c 2010 
300 |a 75 s., 10 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a výživa 
653 |a doporučená dávka potravin 
653 |a jídelní lístek 
653 |a nutriční hodnocení 
653 |a skladba spotřeby potravin 
653 |a nutrition 
653 |a recommended food ration 
653 |a nutrition plan 
653 |a nutrition evaluation 
653 |a food consumption 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14036  |y Plný text v Digitální knihovně UTB