|
|
|
|
LEADER |
01424ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp15049 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Macháčová, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Návrh doporučených dávek potravin pro vybranou skupinu obyvatelstva
|
246 |
|
|
|a Proposal of recommended food rations for select group of population
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 75 s., 10 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a doporučená dávka potravin
|
653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnocení
|
653 |
|
|
|a skladba spotřeby potravin
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a recommended food ration
|
653 |
|
|
|a nutrition plan
|
653 |
|
|
|a nutrition evaluation
|
653 |
|
|
|a food consumption
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14036
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|