Nutriční hodnota piv vyrobených různou technologií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kolmanová, Irena (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01276ntm a22003377u 4500
001 zp15047
041 |a cze 
100 1 |a Kolmanová, Irena  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční hodnota piv vyrobených různou technologií 
246 |a Nutritive value of beer prepared by different methods 
260 |c 2010 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a technologie výroby piva 
653 |a pivo 
653 |a stupňovitost 12o; 14o 
653 |a biogenní aminy 
653 |a technology of beer brewing 
653 |a beer 
653 |a degree 12o; 14o 
653 |a biogenic amines 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14287  |y Plný text v Digitální knihovně UTB