|
|
|
|
LEADER |
01408ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp15046 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Fojtíková, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antioxidační sloučeniny řas
|
246 |
|
|
|a Antioxidant compounds of algae
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 58 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a volné radikály
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a karotenoidy
|
653 |
|
|
|a tetrapyrroly
|
653 |
|
|
|a vitaminy
|
653 |
|
|
|a fykokoloidy
|
653 |
|
|
|a metody stanovení
|
653 |
|
|
|a free radicals
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a carotenoids
|
653 |
|
|
|a tetrapyrrols
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
653 |
|
|
|a phycocolloids
|
653 |
|
|
|a methods of assesment
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13294
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|