|
|
|
|
LEADER |
01739ntm a22005057u 4500 |
001 |
zp15043 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Páterková, Anna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.
|
246 |
|
|
|a Changes of microbiological values of ready meals during storage.
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 116 s. 1 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hotový pokrm
|
653 |
|
|
|a technologický postup výroby hotových pokrmů
|
653 |
|
|
|a onemocnění z potravin
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a živná půda
|
653 |
|
|
|a Petriho miska
|
653 |
|
|
|a ředění
|
653 |
|
|
|a bakterie
|
653 |
|
|
|a odběr vzorku
|
653 |
|
|
|a očkování
|
653 |
|
|
|a kolonie
|
653 |
|
|
|a ready meal
|
653 |
|
|
|a technological procedure of ready meal
|
653 |
|
|
|a ilness from food
|
653 |
|
|
|a solids
|
653 |
|
|
|a breeding ground
|
653 |
|
|
|a Petri dish
|
653 |
|
|
|a dilution
|
653 |
|
|
|a bakteria
|
653 |
|
|
|a sampling
|
653 |
|
|
|a vaccination
|
653 |
|
|
|a colony
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11804
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|