Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Páterková, Anna (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 116 s. 1 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01739ntm a22005057u 4500
001 zp15043
041 |a cze 
100 1 |a Páterková, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování. 
246 |a Changes of microbiological values of ready meals during storage. 
260 |c 2010 
300 |a 116 s. 1 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hotový pokrm 
653 |a technologický postup výroby hotových pokrmů 
653 |a onemocnění z potravin 
653 |a sušina 
653 |a živná půda 
653 |a Petriho miska 
653 |a ředění 
653 |a bakterie 
653 |a odběr vzorku 
653 |a očkování 
653 |a kolonie 
653 |a ready meal 
653 |a technological procedure of ready meal 
653 |a ilness from food 
653 |a solids 
653 |a breeding ground 
653 |a Petri dish 
653 |a dilution 
653 |a bakteria 
653 |a sampling 
653 |a vaccination 
653 |a colony 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11804  |y Plný text v Digitální knihovně UTB