|
|
|
|
LEADER |
01379ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp15040 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šebelová, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Studium hydrolyzátů proteinů kvasničné biomasy pomocí gelové permeační chromatografie
|
246 |
|
|
|a Study of protein hydrolysates of yeast biomass using gel permeation chromatography
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 64 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hydrolýza
|
653 |
|
|
|a kvasničná biomasa
|
653 |
|
|
|a gelová permeační chromatografie
|
653 |
|
|
|a GPC
|
653 |
|
|
|a SEC
|
653 |
|
|
|a hydrolysis
|
653 |
|
|
|a yeast biomass
|
653 |
|
|
|a gel permeation chromatography
|
653 |
|
|
|a GPC
|
653 |
|
|
|a SEC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Smékal, Zdeněk
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13617
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|