Možnosti využití rostlinných extraktů pro snížení povrchové kontaminace chlazené drůbeže

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bantová, Alena (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 66 s., 4 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01541ntm a22004337u 4500
001 zp15037
041 |a cze 
100 1 |a Bantová, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití rostlinných extraktů pro snížení povrchové kontaminace chlazené drůbeže 
246 |a The use of plant essential oils for decrease of chilled poultry contamination. 
260 |c 2010 
300 |a 66 s., 4 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hřebíček 
653 |a Origanum minutiflorum 
653 |a Origanum dubium 
653 |a bobkový list 
653 |a bakterie 
653 |a kvasinky 
653 |a plísně 
653 |a drůbež 
653 |a clove 
653 |a Origanum minutiflorum 
653 |a Origanum dubium 
653 |a bay leaf 
653 |a bacteria 
653 |a yeasts 
653 |a modls 
653 |a poultry 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12391  |y Plný text v Digitální knihovně UTB