|
|
|
|
LEADER |
01541ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp15037 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bantová, Alena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití rostlinných extraktů pro snížení povrchové kontaminace chlazené drůbeže
|
246 |
|
|
|a The use of plant essential oils for decrease of chilled poultry contamination.
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 66 s., 4 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hřebíček
|
653 |
|
|
|a Origanum minutiflorum
|
653 |
|
|
|a Origanum dubium
|
653 |
|
|
|a bobkový list
|
653 |
|
|
|a bakterie
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a plísně
|
653 |
|
|
|a drůbež
|
653 |
|
|
|a clove
|
653 |
|
|
|a Origanum minutiflorum
|
653 |
|
|
|a Origanum dubium
|
653 |
|
|
|a bay leaf
|
653 |
|
|
|a bacteria
|
653 |
|
|
|a yeasts
|
653 |
|
|
|a modls
|
653 |
|
|
|a poultry
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12391
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|