Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malotová Předínská, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
NDF
Physical Description: 96 s.,

Cover

LEADER 01317ntm a22003617u 4500
001 zp15036
041 |a cze 
100 1 |a Malotová Předínská, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa 
246 |a Analytical evaluation of buckwheat and millet products 
260 |c 2010 
300 |a 96 s., 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pohanka 
653 |a proso 
653 |a dusíkaté látky 
653 |a NDF 
653 |a aminokyselinové složení 
653 |a buckwheat 
653 |a millet 
653 |a nitrogen substances 
653 |a NDF 
653 |a amino acids composition 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12770  |y Plný text v Digitální knihovně UTB