Sledování nutričních parametrů masa pštrosího, krůtího a perliččího v ekologickém chovu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Šomanová, Magda (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description73 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp15035
041 |a cze 
100 1 |a Šomanová, Magda  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování nutričních parametrů masa pštrosího, krůtího a perliččího v ekologickém chovu 
246 |a Monitoring nutritional parameters ostrich, turkey and guinea meat in organic farming 
260 |c 2010 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a nutriční charakteristika 
653 |a stravitelnost 
653 |a pankreatin 
653 |a pepsin 
653 |a meat 
653 |a nutrition characteristics 
653 |a storage 
653 |a digestibility 
653 |a pankreatin 
653 |a pepsin 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12868  |y Plný text v Digitální knihovně UTB