Nutriční úroveň školního stravování v ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dobrá, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 77 s., 10 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01326ntm a22003377u 4500
001 zp15034
041 |a cze 
100 1 |a Dobrá, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční úroveň školního stravování v ČR 
246 |a The Nutritional Standard of School feeding in the Czech Republic 
260 |c 2010 
300 |a 77 s., 10 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kvalita školního stravování 
653 |a jídelní lístek 
653 |a nutriční faktory 
653 |a dotazníkový průzkum 
653 |a quality of school food 
653 |a menu 
653 |a nutrition factors 
653 |a questionnaire survey 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12556  |y Plný text v Digitální knihovně UTB