Výroba tradičních českých lihovin.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stískalová, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 45 s., 3 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01298ntm a22003857u 4500
001 zp15033
041 |a cze 
100 1 |a Stískalová, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba tradičních českých lihovin. 
246 |a Production of traditional Czech spirit. 
260 |c 2010 
300 |a 45 s., 3 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a líh 
653 |a destilace 
653 |a macerace 
653 |a destilační kolona 
653 |a lihoviny 
653 |a likéry 
653 |a alcohol 
653 |a distillation 
653 |a maceration 
653 |a distillation column 
653 |a spirits 
653 |a liquers 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12822  |y Plný text v Digitální knihovně UTB