|
|
|
|
LEADER |
01440ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp14999 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kucharczyk, Pavel
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a The effect of impurities on the properties of the lactic acid polycondensates
|
246 |
|
|
|a The effect of impurities on the properties of the lactic acid polycondensates
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 75 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Inženýrství polymerů
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Polymer Engineering
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství polymerů
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a polylaktid
|
653 |
|
|
|a polykondenzace
|
653 |
|
|
|a nečistoty
|
653 |
|
|
|a kyselina citrónová
|
653 |
|
|
|a laktóza
|
653 |
|
|
|a syrovátková bílkovina
|
653 |
|
|
|a porovnání katalyzátorů
|
653 |
|
|
|a polylactic acid
|
653 |
|
|
|a polycondensation
|
653 |
|
|
|a impurities
|
653 |
|
|
|a citric acid
|
653 |
|
|
|a lactose
|
653 |
|
|
|a whey protein
|
653 |
|
|
|a catalysts comparison
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sedlařík, Vladimír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13009
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|