|
|
|
|
LEADER |
01411ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp14977 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tripská, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Spotřební koš celiatiků a rozdíly ve stravování
|
246 |
|
|
|a Consumption basket boarding people with celiac disease and differences in diet
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 75 s., 3 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Stravování
|
653 |
|
|
|a celiakie
|
653 |
|
|
|a bezlepková dieta
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a energetická hodnota
|
653 |
|
|
|a Boarding
|
653 |
|
|
|a celiac disease
|
653 |
|
|
|a gluten-fre diet
|
653 |
|
|
|a GFD
|
653 |
|
|
|a gluten
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a calories
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13116
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|