Spotřební koš celiatiků a rozdíly ve stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tripská, Eva (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
GFD
Physical Description: 75 s., 3 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01411ntm a22003977u 4500
001 zp14977
041 |a cze 
100 1 |a Tripská, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Spotřební koš celiatiků a rozdíly ve stravování 
246 |a Consumption basket boarding people with celiac disease and differences in diet 
260 |c 2010 
300 |a 75 s., 3 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Stravování 
653 |a celiakie 
653 |a bezlepková dieta 
653 |a lepek 
653 |a bílkoviny 
653 |a energetická hodnota 
653 |a Boarding 
653 |a celiac disease 
653 |a gluten-fre diet 
653 |a GFD 
653 |a gluten 
653 |a proteins 
653 |a calories 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13116  |y Plný text v Digitální knihovně UTB