|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp14976 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Lužná, Dagmar
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Praktické využití makrobiotické stravy v lidské výživě.
|
| 246 |
|
|
|a Practical Use of Macrobiotics in Human Diet
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 58 s., 23 s. příloh tabulky
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a kardiovaskulární onemocnění
|
| 653 |
|
|
|a léčebná dieta
|
| 653 |
|
|
|a makrobiotická strava
|
| 653 |
|
|
|a jídelníčky
|
| 653 |
|
|
|a nutriční hodnoty
|
| 653 |
|
|
|a nutrienty
|
| 653 |
|
|
|a cardiovascular disease
|
| 653 |
|
|
|a curative diet
|
| 653 |
|
|
|a macrobiotic diet
|
| 653 |
|
|
|a diet
|
| 653 |
|
|
|a nutritional values
|
| 653 |
|
|
|a nutrients
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13026
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|