|
|
|
|
LEADER |
01429ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp14976 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lužná, Dagmar
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Praktické využití makrobiotické stravy v lidské výživě.
|
246 |
|
|
|a Practical Use of Macrobiotics in Human Diet
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 58 s., 23 s. příloh tabulky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kardiovaskulární onemocnění
|
653 |
|
|
|a léčebná dieta
|
653 |
|
|
|a makrobiotická strava
|
653 |
|
|
|a jídelníčky
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnoty
|
653 |
|
|
|a nutrienty
|
653 |
|
|
|a cardiovascular disease
|
653 |
|
|
|a curative diet
|
653 |
|
|
|a macrobiotic diet
|
653 |
|
|
|a diet
|
653 |
|
|
|a nutritional values
|
653 |
|
|
|a nutrients
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13026
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|