Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jokl, Vlastislav (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
BIO
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01248ntm a22003617u 4500
001 zp14955
041 |a cze 
100 1 |a Jokl, Vlastislav  |4 dis 
245 1 0 |a Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR 
246 |a Consumption and trends BIO chicken meat in the Czech Republic 
260 |c 2010 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a BIO 
653 |a drůbež 
653 |a welfere 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a kuřecí maso 
653 |a BIO 
653 |a poultry 
653 |a welfere 
653 |a ekologic agriculture 
653 |a chicken meat 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14079  |y Plný text v Digitální knihovně UTB