Potraviny s obsahem geneticky modifikovaných organizmů v obchodní síti České republiky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Macháčková, Hana (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 64 s.

Cover

LEADER 01499ntm a22003617u 4500
001 zp14895
041 |a cze 
100 1 |a Macháčková, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Potraviny s obsahem geneticky modifikovaných organizmů v obchodní síti České republiky 
246 |a Foods containing genetically modified organisms in a trade network of the Czech Republic 
260 |c 2010 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Genové inženýrství 
653 |a genetická modifikace 
653 |a geneticky modifikovaný organizmus 
653 |a potraviny na bázi geneticky modifikovaných organizmů 
653 |a průzkum trhu 
653 |a Genetic engineering 
653 |a genetic modification 
653 |a genetically modified organism 
653 |a food based on genetically modified organisms 
653 |a market research 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11503  |y Plný text v Digitální knihovně UTB