|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp14866 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Mantlová, Gabriela
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z přírodních sýrů
|
| 246 |
|
|
|a Decarboxylase activity of bacteria isolated from natural cheese
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 61s., 10 s. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a sýr
|
| 653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
| 653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
| 653 |
|
|
|a non-startérové bakterie mléčného kvašení
|
| 653 |
|
|
|a fenotypová charakteriestika
|
| 653 |
|
|
|a biogenic amines
|
| 653 |
|
|
|a lacid acid bakteria
|
| 653 |
|
|
|a non-starter lacid acid bakteria
|
| 653 |
|
|
|a phenotype characterization
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12726
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|