Detekce biogenních aminů v průběhu zrání přírodních sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Čablová, Andrea (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description52 s., 11 s. obr. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp14865
041 |a cze 
100 1 |a Čablová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Detekce biogenních aminů v průběhu zrání přírodních sýrů 
246 |a The detection of biogenic amines during ripening of natural cheeses 
260 |c 2010 
300 |a 52 s., 11 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a sýr 
653 |a iontově výměnná chromatografie 
653 |a biogenic amines 
653 |a cheese 
653 |a ion-exchange chromatography 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14236  |y Plný text v Digitální knihovně UTB