|
|
|
|
LEADER |
01230ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp14865 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čablová, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Detekce biogenních aminů v průběhu zrání přírodních sýrů
|
246 |
|
|
|a The detection of biogenic amines during ripening of natural cheeses
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 52 s., 11 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a sýr
|
653 |
|
|
|a iontově výměnná chromatografie
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a cheese
|
653 |
|
|
|a ion-exchange chromatography
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14236
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|