|
|
|
|
LEADER |
01340ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp14850 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Štajnochová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Netradiční druhy luštěnin v obchodní síti České republiky
|
246 |
|
|
|a Non-traditional types of pulses in trade network in the Czech Republic
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 62 s., 7 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a netradiční druhy luštěnin
|
653 |
|
|
|a průzkum trhu
|
653 |
|
|
|a obchodní síť Zlínského kraje
|
653 |
|
|
|a pulses
|
653 |
|
|
|a non-traditional types of pulses
|
653 |
|
|
|a market research
|
653 |
|
|
|a trade network of Zlín region
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13836
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|