Vliv zdrojů uhlíku na dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu Lactococcus

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Valenta, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 59 s.

Cover

LEADER 01444ntm a22003857u 4500
001 zp14848
041 |a cze 
100 1 |a Valenta, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv zdrojů uhlíku na dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu Lactococcus 
246 |a Effect of carbon sources on dekarboxylázovou activity of the bacterial genus Lactococcus 
260 |c 2010 
300 |a 59 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní amin 
653 |a tyrosin 
653 |a dekarboxylace 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a lactococcus 
653 |a iontově výměnná chromatografie 
653 |a biogenic amin 
653 |a tyrosine 
653 |a decarboxylation 
653 |a lactic acid bakteria 
653 |a lactococcus 
653 |a ion-exchange chromatography 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11657  |y Plný text v Digitální knihovně UTB