|
|
|
|
LEADER |
01444ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp14848 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Valenta, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv zdrojů uhlíku na dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu Lactococcus
|
246 |
|
|
|a Effect of carbon sources on dekarboxylázovou activity of the bacterial genus Lactococcus
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 59 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní amin
|
653 |
|
|
|a tyrosin
|
653 |
|
|
|a dekarboxylace
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a lactococcus
|
653 |
|
|
|a iontově výměnná chromatografie
|
653 |
|
|
|a biogenic amin
|
653 |
|
|
|a tyrosine
|
653 |
|
|
|a decarboxylation
|
653 |
|
|
|a lactic acid bakteria
|
653 |
|
|
|a lactococcus
|
653 |
|
|
|a ion-exchange chromatography
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11657
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|