|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp14846 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Nenutilová, Hana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Možnosti přípravy kosmetických emulzí
|
| 246 |
|
|
|a Possibilities of preparation cosmetic emulsions
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 42 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a emulze
|
| 653 |
|
|
|a kosmetické emulze
|
| 653 |
|
|
|a příprava emulzí
|
| 653 |
|
|
|a složené emulze
|
| 653 |
|
|
|a nanoemulze
|
| 653 |
|
|
|a emulsion
|
| 653 |
|
|
|a cosmetic emulsion
|
| 653 |
|
|
|a preparation of emulsion
|
| 653 |
|
|
|a multiple emulsions
|
| 653 |
|
|
|a nanoemulsion
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Krejčí, Jiří
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13742
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|