|
|
|
|
LEADER |
01305ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp14845 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Krpcová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů
|
246 |
|
|
|a The factors affecting food and meal choice
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 44 s., 13 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa člověka
|
653 |
|
|
|a faktory ovlivňující výživu
|
653 |
|
|
|a výběr potravin
|
653 |
|
|
|a faktory ovlivňující výběr potravin
|
653 |
|
|
|a human nutrition
|
653 |
|
|
|a factors affecting nutrition
|
653 |
|
|
|a food choices
|
653 |
|
|
|a factors affecting food choice
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12136
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|