Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krpcová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 44 s., 13 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01305ntm a22003377u 4500
001 zp14845
041 |a cze 
100 1 |a Krpcová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů 
246 |a The factors affecting food and meal choice 
260 |c 2010 
300 |a 44 s., 13 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a výživa člověka 
653 |a faktory ovlivňující výživu 
653 |a výběr potravin 
653 |a faktory ovlivňující výběr potravin 
653 |a human nutrition 
653 |a factors affecting nutrition 
653 |a food choices 
653 |a factors affecting food choice 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12136  |y Plný text v Digitální knihovně UTB