Ovoce ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kučerová, Petra (Dissertant)
Other Authors Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description57 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp14843
041 |a cze 
100 1 |a Kučerová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Ovoce ve výživě člověka 
246 |a Fruit in human nutrition 
260 |c 2010 
300 |a 57 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Ovoce 
653 |a vitaminy 
653 |a polyfenolické látky 
653 |a fruit 
653 |a vitamins 
653 |a polyphenols substances 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13406  |y Plný text v Digitální knihovně UTB