|
|
|
|
LEADER |
01090ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp14843 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kučerová, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ovoce ve výživě člověka
|
246 |
|
|
|a Fruit in human nutrition
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 57 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Ovoce
|
653 |
|
|
|a vitaminy
|
653 |
|
|
|a polyfenolické látky
|
653 |
|
|
|a fruit
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
653 |
|
|
|a polyphenols substances
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13406
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|