Stanovení kyselosti a vybraných chemických parametrů v obilovinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hermanová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
ash
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01363ntm a22003857u 4500
001 zp14840
041 |a cze 
100 1 |a Hermanová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení kyselosti a vybraných chemických parametrů v obilovinách 
246 |a Acidity determination and selected chemical parameters in cereal grains 
260 |c 2010 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a biopotravina 
653 |a obiloviny 
653 |a vlhkost 
653 |a popel 
653 |a titrační kyselost 
653 |a organic farming 
653 |a organic food 
653 |a cereals 
653 |a moisture 
653 |a ash 
653 |a titratable acidity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11206  |y Plný text v Digitální knihovně UTB