|
|
|
|
LEADER |
01210ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp14836 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mantlová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti stanovení proteinového profilu bakterií
|
246 |
|
|
|a Possibilities of determination of protein profiles of bacteria
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 43 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Protein
|
653 |
|
|
|a bakterie
|
653 |
|
|
|a chromatografie
|
653 |
|
|
|a elektroforéza
|
653 |
|
|
|a Protein
|
653 |
|
|
|a Bacteria
|
653 |
|
|
|a chromatography
|
653 |
|
|
|a electrophoresis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležálková, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14139
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|